Dorus van den Bosch, regisseur en samen met zijn broer Peter ook de productie van “Graaf van Horne De Musical”.
Hij heeft jaren de regie en productieleiding van de Boonte Aovendje van de Rogstaekers gedaan.
Regie van de Herrensitzungen. Regie van diverse theaterproducties, o.a de shows van Joss Mennen, Veldeke  en van Ed & Frans. Regie van diverse onderdelen van Rog TV.
Regie en productie van de musical: "Rogstaekers de Legende" in 2014.
Lid van theatergroep De Weerse Prei.

Ton Adriaens, verteller en regisseur van “Graaf van Horne De Musical”.
Sommige mensen hebben een technische aanleg en zijn ontzettend handig. Ton niet! Taal en communicatie, dat is meer zijn ding. Hij heeft liedjes geschreven en gezongen, verhalen, gedichten, sketches, conferences en columns geschreven, op toneel en voor de camera gestaan. Hij was presentator, veilingmeester, interviewer, gastspreker en ‘ambtenaar’ burgerlijke stand. Ook heeft Ton lessen dramatische expressie en workshops improvisatie en theatersport gegeven. Maar het spectaculairste waar hij aan heeft mogen meewerken vind hij zelf “Rogstaekers, De Legende”!
En nu staat er weer zo’n grote creatieve uitdaging voor de deur. Hij heeft er heel veel zin in!

Peter van den Bosch, samen met zijn broer Dorus de productie van “Graaf van Horne De Musical”.
In het dagelijkse leven staat hij met veel plezier voor de klas van de Koala school voor nieuwkomers op de voormalige kazerne van Weert.
Samen met zijn broer Dorus 4 jaar lang de uitzendingen van Rog TV verzorgt, welke op de avond van de uitroeping van de Stadspreens van Wieërt via WTV werd uitgezonden.
In 2014, ook weer samen met zijn broer, verantwoordelijk voor de productie van “Rogstaekers De Legende”, een onvergetelijk spektakel waar hij erg ‘gruuëts’ op is.
In 2016 heeft hij samen met Dorus, Ton Adriaens en Mark Bouwmans op verzoek van Veldeke Weert in een bomvol Munttheater een avondvullend programma geproduceerd onder de titel “Kefee Veldeke”.

Mark Bouwmans bestuurslid Wieërt Ammezieërtj en tekstschrijver Graaf van Horne De Musical.
Al geruim 25 jaar actief als mede organisator van grootschalige evenementen in Weert.  Het begon allemaal met het regionaal bekende Wiepkesbâl, maar ook bij het 7x11 en 8x11 jubileum van de Rogstaekers en de Gulden Humor van 1996 en 2010 was Mark als organisator en bedenker van de opzet voor dit evenement betrokken.  Ook bij de theatershow van Veldeke en het Toon Hermans Huis in 2016 in het Munttheater speelde Mark een (artistieke)  rol binnen de organisatie. Bij de musical  ”Rogstaekers-De Legende” was Mark, net als nu bij Graaf van Horne-de Musical, artistiek eindverantwoordelijk.  Naast de organisatorische invulling is Mark vaak ook betrokken bij het artistieke proces.  Ook bij  “Graaf van Horne-De Musical” tekent Mark weer voor alle lied teksten en is hij mede bedenker van het verhaal.

Joss Mennen, productieteam opname en arrangeur muziek van “Graaf van Horne de Musical”. Rock Inc. Entertainment (www.rockinc.nl) zal, net als bij "Rogstaekers - De Legende" zorgdragen voor de opname van alle 27 bekende popnummers die tijdens de uitvoering van de nieuwe musical te horen zijn. De nummers zullen door Joss Mennen zo worden gearrangeerd en opgenomen dat de muziek perfect past bij de ​hedendaagse en middeleeuwse ​sfeer van de voorstelling.

Ferry Nijsen, film- en videoregistratie van “Graaf van Horne De Musical”.
Eigenaar van S-E-P, Special Events Productions.
Met zijn bedrijf verzorgt hij onder andere live videoregistraties tijdens evenementen en popconcerten, zoals Bospop, Moulin Blues en Wieërt A-laaif.  Al vele jaren werkt hij samen met muziekcentrum de Bosuil waar hij zowel voor binnen- als buitenlandse artiesten videoregistraties verzorgt. Voor stichting Sint Nicolaas Weert verzorgt hij al enkele jaren de traditionele Sinterklaasfilm. Samen met Peter en Dorus van den Bosch heeft hij 4 jaar lang Rog Tillevisie verzorgd. In 2014 heeft hij ook weer samen met Peter en Dorus alle achtergrondbeelden van “Rogstaekers – De Legende” geproduceerd net als de promo’s, dvd en videoclip van die productie.
En in 2016 heeft Ferry de videobeelden van de theatervoorstelling “Kefee Veldeke” in het Munttheater gemaakt. Ook voor “Graaf van Horne De Musical” komen alle bewegende beelden tijdens de opvoering en de diverse promo’s van zijn hand.Meer info / contact: